Acarom S.R.L. logo

Acarom S.R.L.

Galati, Galati, Bulevardul Traian Vuia, nr. 29, bl. J8

Cum ajung

Despre specialist

S.C. ACAROM S.R.L. a luat fiinta in anul 2008 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.). In prezent oferim servicii in judetele : Galati, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea, Vrancea, etc .

Am dezvoltat de-a lungul timpului relatii comerciale cu un numar important de companii din diferite activitati: hotelier, panificatie, hypermarkeuri, depozite comerciale,  sedii de firme, institutii, cantine si nu numai.

Trecand prin situatii diferite, am acumulat experienta necesara indeplinirii cu succes a tuturor obiectivelor propuse, aducand multumire din partea beneficiarului.

Dispunem de aparatura profesionala si o gama variata de produse avizate de profilaxia sanitar-umana, putand raspunde oricarei solicitari.

Echipa Acarom este alcatuita din personal calificat, care face zi de zi  tot ce este necesar pentru a indeplini misiunea companiei , aceea de a oferi servicii de calitate, la preturi oneste.

Acarom a reusit sa isi mentina pozitia pe piata serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie respectand o serie de valori fundamentale :

- Onestitatea si integritatea sunt fundamentale.
- Facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clientii.
- Suntem adaptabili si flexibili .
- Suntem o echipa .
- Invatam lucruri noi in fiecare zi.

Citește tot

Serviciile acestui specialist

Păreri despre serviciile specialistului


Foarte seriosi!