Deraticon S.R.L. logo

Deraticon S.R.L.

Husi, Vaslui, Aleea Stadionului, nr. 11 B

Website Cum ajung

Despre specialist

SC DERATICON SRL  este o companie autorizata, specializata in prestarea de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, la nivel profesionist, pentru persoane fizice, juridice, institutii ,asociatii de locatari etc.
Va oferim servicii specializate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie adaptate pentru spatiile interioare si exterioare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: institutii publice, agentilor economici si persoanelor fizice oferind contracte avantajoase ce pun la dispozitie personal calificat si atent verificat.Astfel, garantam ca veti putea beneficia de confortul dorit intr-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet.

Suntem interesati in primul rand de sanatatea dumneavoastra si a familiei, de aceea facem tot posibilul pentru a elimina daunatorii.

Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte.

Venim in intampinarea problemelor d-voastra prin:

- Personal calificat si specializat in efecturea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

- Servicii Profesionale prestate cu ajutorul celor mai noi tehnologii

- Substante de cea mai buna calitate, aprobate si avizate de Uniunea Europeana, Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii

- CELE MAI MICI PRETURI DIN ORAS

- GARANTIA OFERITA LA EFECTUAREA FIECARUI TRATAMENT

Citește tot

Serviciile acestui specialist

Păreri despre serviciile specialistului


Fii primul care oferă o părere