Ecorespect ABC S.R.L. logo

Ecorespect ABC S.R.L.

Magura, Bacau, Strada Principala, bl. B3

Website Cum ajung

Despre specialist

SC ECORESPECT ABC SRL BACAU este o firmă autorizată care oferă servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie şi deratizare, adaptate spaţiilor interioare şi exterioare, ce vizează asociaţii de locatari, proprietari, agenţi economici şi instituţii publice, persoane fizice case, apartamente, vile.
Dispunem de tehnologie şi materiale eficiente pentru combaterea şi prevenirea răspândirii insectelor, rozătoarelor şi a germenilor patogeni. Activitatea se desfasoară atât pe raza Judeţului Bacău, cât şi în zonele limitrofe. 
Legislaţia natională in vigoare stipulează in mod clar obligativitatea efectuării periodice a tratamentelor de deratizare, dezinsecţie si dezinfecţie, precum şi cuantumul amenzilor aplicate în cazul neefectuării acestora.
Serviciile DDD reprezinta acţiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul rozătoarelor precum şi al insectelor, find bine cunoscut faptul ca a preveni este mult mai uşor decât a combate. Mai mult decât atât, prezenţa rozătoarelor şi a insectelor prezintă un discomfort, atât pentru om cât şi pentru animale. Insă pe lângă toate aceste lucruri, multi din acesti daunatori pot provoca foarte multe daune materiale ce pot duce la piederi economice mari.
Legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea lucrarilor de deratizare si dezinsectie, precum si consecintele neefectuarii lor. Efectuand in mod periodic operatiunile de deratizare si dezinsectie va protejati sanatatea si asigurati un mediu ambiant mai placut.
Cunoastem importanta desfasurarii activitatii intr-un mediu curat, lipsit de prezenta nedorita a insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni,  ce va pot afecta sanatatea si cauza daune materiale. Din acest considerent DDD Ecorespect ABC SRL ofera consultanta gratuita si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cele mai inalte standarde.
Scopul nostru este acela de a obtine rezultate eficiente si durabile, astfel incat sa asiguram clientilor nostri confortul dorit.

Citește tot

Serviciile acestui specialist

Păreri despre serviciile specialistului


Fii primul care oferă o părere