Cum combatem liliecii

Cu toate ca liliecii pot ajuta la tinerea sub control a diferitelor populatii de insecte, acestia pot cauza probleme datorita carora este necesara mutarea lor de catre o firma cu experienta in domeniu. Mutarea trebuie facuta fara ca liliecii sa fie afectati in vreun fel. De-a lungul timpului au aparut legende conform carora liliecii pot sa bea sange sau care se pot prinde cu usurinta in parul lung, dar care sunt total neadevarate.
In intreaga lume exista aproximativ 980 de specii de lilieci. Majoritatea sunt insectivore, fiind active in timpul noptii.
De-a lungul vietii, liliecii pot face destul de multa mizerie si miros destul de urat. Datorita microbilor pe care ii poarta, pot raspandi cu usurinta boli, motiv pentru care se recomanda ca oricine intra in contact cu liliecii sa poarte masca de protectie. Se recomanda sa nu intre in contact cu coloniile de lilieci persoane care nu sunt specializate in acest scop. Mutarea coloniilor de lilieci se recomanda sa fie facuta toamna tarziu, primavara devreme.
Se recomanda ca persoanele care se ocupa de repararea distrugerilor asupra cladirilor cauzate de lilieci sa poarte echipament de protectie.
De obicei, cuiburile sunt stabilite de femelele care trebuie sa nasca, lucru care se intampla de obicei in lunile iunie- iulie, pe timpul iernii liliecii hibernand.

Cum combatem liliecii?


Ni s-a intamplat sa avem solicitari din partea clientilor nostri pentru combaterea liliecilor. Trebuie sa va spunem inca de pe acum ca liliecii sunt protejati de lege si de aceea nu le putem face rau. Mai mult decat atat, unele specii sunt pe cale de disparitie si cu atat mai mult nu trebuie sa le facem rau.
Este foarte important ca atunci cand va intra un liliac in casa sa nu-l atingeti, deoarece acesta poate raspandi o multitudine de boli.
Ne puteti anunta si in cel mai scurt timp se va deplasa cineva la dumneavoastra pentru a scoate liliacul afara, unde ii este locul.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale