Firma DDD – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Specialistii.ro a fost infiintat din dorinta de a schimba ceva in lumea prestatorilor de servicii din aceste domenii. Cand spunem “a schimba ceva” ne referim la partea practica si la modul in care se lucreaza cu clientii. Managementul firmei este format din tineri ambitiosi si cu pofta de munca, absolventi ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Din dorinta de a ne perfectiona, continuam sa aprofundam ceea ce am dobandit in acesti ani.
Dezinsectie capuse
Noi in primul rand ne dorim sa aflam nevoile Dumneavoastra si apoi sa venim in intampinarea lor cu cea mai buna solutie. Pentru compania noastra relatia cu clientul este foarte importanta, de aceea acceptam intotdeauna sfaturi pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite.

Legea impune agentilor economici din Romania sa contracteze servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la intervale periodice. Gandindu-ne la sanatatea celor din jur, ne dorim sa le efectuam intr-un mod cat mai profesionist. In momentul de fata, in Romania aceste servicii nu sunt privite de toata lumea ca fiind necesare, de aceea este nevoie de o mai buna informare a fiecaruia asupra riscurilor la care se expune. In felul acesta aratam ca ne pasa de confortul nostru si al celor din jur.
Dezinsectie plosnite
Cu ajutorul Dumneavoastra si datorita relatiei pe care o putem cladi impreuna, ne dorim sa ajungem printre cei mai buni din domeniu.

Deasemenea pentru tratarea in mod profesionist a clientilor nostri, beneficiem de sprijinul furnizorilor de substante pentru dezinsectie, dezinfectie, deratizare

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale