Dezinfectie meningococi

Meningococii sunt diplococi gram-negativi, ca doua boabe de cafea, ce sunt dispuse fata in fata. Acestia pot duce la meningita care se poate manifesta fie pe plan local, fie pe suprafete geografice extinse. Infectia se poate transmite de la individ la individ, prin contact direct sau indirect.
In Romania, anual apar 2 cazuri / 100.000 locuitori, o rata ridicata de imbolnavire fiind in cazul persoanelor tinere, un rol important avandu-l sistemul imunitar slabit al acestora. Un alt posibil motiv pentru cresterea cazurilor de imbolnaviri pare sa fie suprapopularea anumitor zone geografice. In urma infectiilor cu mengingococ sistemul imunitar este slabit, aparand posibilitatea aparitiei unei serii de noi infectii.
Meningococii se pot raspandi in corpul uman prin fluxul sanguine, printre bolile cauzate de acestia numarandu-se pneumonia, otita medie, dar si meningita. Meningita este una din cele mai frecvente grave boli cauzate de meningococi.
Cum facem dezinsectia impotriva Meningococilor?
Deoarece este foarte important ca dezinfectantul sa patrunda peste tot in zona pe care o avem de tratat, acesta trebuie pulverizat foarte fin.
Folosim termonibulizatorul pentru dezinfectarea unor suprafete foarte mari, pentru a nu opri mult timp activitatea, iar dezinfectantul nu are nevoie de timp mult sa se usuce.
Pentru dezinfectarea unor suprafete mai mici, folosim aparatele generatoare de ceata rece (Ultra Low Volume). Stim cu siguranta ca folosind aceasta metoda timpul dumneavostra este economisit.

Cu ce facem dezinfectia impotriva Meningococilor?


Dezinfectantii cu care lucram sunt avizati de Ministerul Sanatatii si combat un spectru mai larg de activitate microbiana.
Folosim dilutii intre 0.1 – 1% in functie de tipul de tratament efectuat, a suspensiilor sau de suprafata.
Solutiile folosite de noi sunt recomandate pentru dezinfectii in scoli, spitale, case, magazine, supermarket-uri etc.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale