Dezinfectie pneumococi

Pneumococii sunt bacterii gram-pozitive, care au capacitatea de a produce toxine. Cea mai afectata categorie sunt copiii de peste 2 ani si persoanele in varsta, in cazul carora infectiile apar cu aceeasi incidenta in timpul anului, indiferent de anotimp. Nu acelasi lucru se intampla in cazul tinerilor si adultilor, in cazul carora infectiile apar cu precadere in anotimpul rece.
Pneumonia apare in momentul in care bacteriile sunt inhalate si ajung la nivel alveolar. In cazul majoritatii cazurilor, pneumonia apare in urma unei infectii anterioare, care a slabit sistemul imunitar.
In cazul pacientilor cu pneumonie pneumococica se recomanda internarea in spitale dotate cu unitati de terapie intensiva.
Vaccinul anti-pneumococic nu este recomandat copiilor sub 2 ani pentru ca sistemul lor imunitar nu poate raspunde favorabil la acesta. In cazul pacientilor care prezinta risc de infectare este recomandata revaccinarea la perioade de 5-7 ani, iar in cazul insititutiilor aglomerate se recomanda vaccinarea preventiva.
Dezinfectie pneumococi:
Deoarece este foarte important ca dezinfectantul sa patrunda peste tot in zona pe care o avem de tratat, acesta trebuie pulverizat foarte fin.
Folosim termonibulizatorul pentru dezinfectarea unor suprafete foarte mari pentru a nu opri mult timp activitatea, dezinfectantul uscandu-se intr-un timp scurt.
Pentru dezinfectarea unor suprafete mai mici folosim aparatele generatoare de ceata rece (Ultra Low Volume). Stim cu siguranta ca folosind aceasta metoda timpul dumneavostra este economisit.

Cu ce facem dezinfectia impotriva Pneumococilor?
Dezinfectantii cu care lucram sunt avitati de Ministerul Sanatatii si combat un spectru mai larg de activitate microbiana.
Folosim dilutii intre 0.1 – 1% in functie de tipul de tratament efectuat, a suspensiilor sau de suprafata.
Solutiile folosite de noi sunt recomandate pentru dezinfectii in scoli, spitale, case, magazine, supermarket-uri etc.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale