Dezinfectie stafilococi

Stafilococii sunt bacterii des intalnite, care de obicei nu cauzeaza probleme de sanatate. Infectiile puternice produse de stafilococi apar in cazul persoanelor care au sistemul imunitar slabit sau boli cronice. In cazul in care infectia este ignorata, viata persoanei in cauza poate fi pusa in pericol.
Stafilococii sunt cauza principala a infectiilor intraspitalicesti sau a plagilor chirurgicale. De asemenea, ei sunt principala cauza a aparitiei toxiinfectiei alimentare. Toxiinfectiile alimentare apar in urma ingestiei alimentelor infestate cu stafilococ – de exemplu ingerarea alimentelor care au stat o perioada lunga de timp la temperatura camerei creste riscul de aparitie a bolii.
In general, stafilococii nu au capacitatea sa intre in organism in cazul in care exista leziuni asupra acesteia. Zona afectata se inroseste si devine dureroasa. Atunci cand stafilococul intra in sange, este posibil sa apara febra si frisoane.
Pentru a preveni infectia cu stafilococi se recomanda spalarea pe maini cu sapun si apa calda, spalarea la temperaturi inalte a asternuturilor, evitarea intrarii in contact cu persoane afectate.
Cum facem dezinsectia impotriva Stafilococilor?
Deoarece este foarte important ca dezinfectantul sa patrunda peste tot in zona pe care o avem de tratat acesta trebuie pulverizat foarte fin.
Folosim termonibulizatorul pentru dezinfectarea unor suprafete foarte mari, pentru a nu opri activitatea pentru mult timp; in acest fel dezinfectantul nu are nevoie de timp mult sa se usuce.
Pentru dezinfectarea unor suprafete mai mici folosim aparatele generatoare de ceata rece (Ultra Low Volume). Stim cu siguranta ca folosind aceasta metoda timpul dumneavostra este economisit.

Cu ce facem dezinfectia impotriva Stafilococilor?
Dezinfectantii cu care lucram sunt avitati de Ministerul Sanatatii si combat un spectru mai larg de activitate microbiana.
Folosim dilutii intre 0.1 – 1% in functie de tipul de tratament efectuat, a suspensiilor sau de suprafata.
Solutiile folosite de noi sunt recomandate pentru dezinfectii in scoli, spitale, case, magazine, supermarket-uri etc.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale