Dezinfectie streptococi

Streptococii sunt bacterii de forma rotund-ovala, din care mare parte sunt patogene si care fac parte din flora normala. Majoritatea tulpinilor de Streptococcus sunt usor de distrus de dezinfectante in concentratii normale sau prin folosirea antibioticelor.
In functie de cat de puternic este sistemul de imunitate al fiecaruia, infectiile cu Streptococcus pot declansa boli precum infectii respiratorii, meningite, otita sau scarlatina. Afectiunile declansate de diferitele tulpini de streptococ pot fi mai mult sau mai putin grave. Infectia streptococica irita gatul si amigdalele, produce durere si inflamatii. In unele cazuri este posibil sa apara pe pielea gatului o iritatie aspra la atingere.
Cresterea aparitiei infectiilor poate fi data de intrarea in contact cu persoane infectate, pentru tratarea infectiilor cu Streptococcus recomandandu-se prezentarea la un medic specialist.
Pentru evitarea imbolnavirii cu Streptococcus se recomanda sa nu se intre in contact cu persoane infestate, spalarea pe maini si a tacamurilor dupa folosire. Bacteria poate trai perioade scurte pe suprafete de genul clantelor de la usa, deci se recomanda dezinfectarea acestora periodic.
Dezinfectia pentru streptococi:
Deoarece este foarte important ca dezinfectantul sa patrunda peste tot in zona pe care o avem de tratat acesta trebuie pulverizat foarte fin.
Folosim termonibulizatorul pentru dezinfectarea unor suprafete foarte mari, pentru a nu opri activitatea pentru mult timp; in acest fel dezinfectantul nu are nevoie de timp mult sa se usuce.
Pentru dezinfectarea unor suprafete mai mici folosim aparatele generatoare de ceata rece (Ultra Low Volume). Stim cu siguranta ca folosind aceasta metoda timpul dumneavostra este economisit.

Cu ce facem dezinfectia impotriva Streptococilor?
Dezinfectantii cu care lucram sunt avitati de Ministerul Sanatatii si combat un spectru mai larg de activitate microbiana.
Folosim dilutii intre 0.1 – 1% in functie de tipul de tratament efectuat, a suspensiilor sau de suprafata.
Solutiile folosite de noi sunt recomandate pentru dezinfectii in scoli, spitale, case, magazine, supermarket-uri etc.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale