Dezinsectie capuse

Capusele pot fi gaste in zone cu vegetatie deasa sau impadurite si se hranesc cu sange de la mamifere, pasari sau reptile. In stadiul de adult, capusele au opt picioare si pana la 4 mm lungime; o femela depune intre 1000 si 3000 oua, dupa care moare.
Capusele nu pot sari sau zbura, insa in momentul in care gazda trece prin iarba in care se afla capusa, aceasta se lipeste de ea si astfel ajunge pe organismul gazda, cu al carui sange se va hrani. Capusa poate fi periculoasa deoarece este purtatoare de agenti patogeni ai bolii Lyme. Ele nu sunt periculoase doar pentru oameni, ci si pentru animale. Muscaturile de capusa nu sunt dureroase si adesea oamenii nu isi dau seama ca au fost muscati.
Capusele nu intra in locuinte decat prin animale de companie sau oameni, pe al caror corp stau. Pentru animalele de companie este recomandat sa folositi zgarzi impotriva insectelor pentru a diminua riscul de a fi muscate.

Ciclul de viata la capuse
Cum facem dezinsectia impotriva capuselor?
Primavara, odata cu cresterea temperaturilor si aparitia ierbii, isi fac simtita prezenta aceste insecte care nu sunt pe placul nostru.
Deoarece muscatura acestora este destul de periculoasa, fiind purtatoare de boli precum Lyme sau Borelya, este necesar sa ne chemati din timp.
Dezinsectie capuse
Deoarece capusele se ascund pe plante, pulverizam substanta cu un atomizor de mare putere. In acest fel, substanta pulverizata intra prin locurile greu accesibile si este aplicata destul de repede, economisind timpul dumneavoastra.
Pentru suprafetele mici aplicam substanta rezidual, cu o pompa de joasa presiune.
Cu ce facem dezinsectia impotriva capuselor?
Din experienta noastra, substantele care au dat cele mai bune rezultate in combaterea capuselor sunt cele cau au ca si substanta activa Ciflutrin. Acest insecticid este clasificat ca fiind iritant de catre Ministerul Sanatatii, deci nu este periculos pentru oameni sau animale.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale