Dezinsectie carabusi

Scurta descriere a carabusilor.
In Romania cel mai des intalnim specii de carabusi de mai si carabusi de padure. Acestia au aproximativ 30 mm lungime, culoare neagra cu aripi maro, cu cate 3 perechi de picioare. Carabusii au perioada de zbor in lunile aprilie si mai, cand roiesc dupa-amiaza si seara. Femela carabus depune intre 10 si 30 oua, dupa o perioada de hranire.
Carabusii pot fi gasiti in aproape intreaga Europa, pe diferite specii de foioase sau conifer, cu ale caror frunze si radacini se hranesc. Din cauza hranirii excesive cu radacinile copacilor, la furtuni puternice, acestia pot fi smulsi din radacini.

ciclul de viata la carabusi

Cum facem dezinsectia impotriva carabusilor?
Pentru a obtine rezultate optime in urma tratamentului, se pulverizeaza substanta pe toata suprafata afectata cu atomizor atat in cazul copacilor inalti de pana la 7-9 metri inaltime, cat si in cazul aplicarii la sol.
Folosirea atomizorului se face in vederea economisiri timpului dumneavoastra, datorita aplicarii substantei intr-un timp mai scurt si uniform.

Cu ce facem dezinsectia impotriva carabusilor?
Pentru tratamentul impotriva carabusilor folosim substante marca Bayer Enviromental Science care au concentratie ridicata de substanta activa Deltamethrin si care sunt recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. In cazul carabusilor, insecticidele folosite actioneaza prin ingestie in momentul in care acestia se hranesc cu frunzele plantelor.
Trebuie mentionat faptul ca substantele folosite sunt biodegradabile, nu pateaza si nu afesteaza sanatatea dumneavoastra, a familiei dumneavoastra si a speciilor nonvizate.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale