Dezinsectie furnici

Furnicile sunt insecte ce traiesc in comunitati foarte bine organizate si sunt gasite in aproape toata lumea, cu roluri foarte bine stabilite in cadrul cuibului. Furnicile intra in locuintele oamenilor in cautarea hranei, unde se intampla sa provoace daune mai mult sau mai putin importante.
Furnicile pot intra in locuinte prin crapaturi foarte mici si lasa urme ce contin feromoni pentru ca celelalte sa gaseasca drumul spre hrana. Ele intra in cladiri in cautare de hrana si apa sau ca sa scape de caldura, vreme umeda sau ploioasa. Pot sa apara brusc in cladiri in momentul in care sursa de hrana devina inaccesibila.
O colonie poate sa ajunga si la 300.000 de exemplare, care isi pot face cuib oriunde in casa sau in afara acesteia. Durata de viata a unei furnici-lucratoare este de pana la sapte ani, iar cea a unei regine este chiar si de 15 ani.
Tratamentele facute pe cont propriu pot sa omoare doar furnicile pe care le vedeti, ceea ce nu inseamna ca veti omori si furnicile care se afla in acel moment in cuib.

Ciclul de viata la furnici
Cum facem dezinsectia impotriva furnicilor?
Furnicile care traiesc in apropierea locuintelor nu raspandesc boli si nu sunt periculoase, insa acestea pot deveni destul de enervante cand le vedem catarandu-se cu miile peste tot.
Noi putem rezolva problema dumneavoastra cu furnicile prin mai multe metode, precum:
pulverizarea de substante insecticide cu o pompa de joasa presiune. In interiorul cladirilor de marime mica sau medie putem face dezinsectia prin aplicarea de substante insecticide cu o pompa de joasa presiune. Acest tip de combatere ne garanteaza ca atingem toate zonele si traseele prin care se deplaseaza furnicile, reusind astfel sa le inlaturam intr-un timp destul de scurt.
pulverizarea de substante insecticide cu ajutorul unui atomizor. Acest tip de tratament il facem de regula la exterior, pe suprafete mai mari pentru a economisi timpul dumneavoastra. Principiul este acelasi ca si in cazul aplicarii cu o pompa de joasa presiune, numai ca putem face totul intr-un timp foarte scurt.
aplicarea de capcane cu momeala insecticida. Acest tip de tratament se face in zonele unde nu putem pulveriza insecticid, este extrem de eficient si nu este periculos pentru copii sau animale, deoarece nu reusesc sa ajunga la insecticidul din interiorul capcanelor.
Cu ce facem dezinsectia impotriva furnicilor?
Din experienta noastra am constatat ca mai multe tipuri de insecticide sunt eficiente pentru combaterea furnicilor cum ar fi cele care au substanta activa ciflutrin, deltamethrin, cypermetrin, imidacloprid, etc.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale