Dezinsectie omizi

Scurta descriere a omizilor
Omizile fac parte din aceeasi familie din care regasim si moliile si fluturii – Fam. Lepidoptera, fiind cunoscute pentru pagubele produse in agricultura.
Omizile apar la finalul lunii mai, inceputul lunii iunie, in functie de conditiile meteorologice, iar perioada lor de zbor incepe in luna octombrie si se termina in luna ianuarie. Femelele depun intre 100 si 300 oua in scoarta copacilor.
Pot fi observate pe frunzele plantelor afectate, hranindu-se cu frunzele si mugurii acestora, care prezinta urme de rosaturi.

Omizi

Cum facem dezinsectia impotriva omizilor?
Nu de putine v-ati confruntat cu aparitia omizilor? Daca sunteti pe aceasta pagina inseamna ca ati gasit solutia pentru problema dumneavoastra. Noi va putem scapa de omizi intr-un timp foarte scurt si va putem oferi garantia unui serviciu de dezinsectie prestat cu profesionalism, deoarece in 99 % din cazurile in care am fost chemati, am rezolvat aceasta problema.
Pentru ca suntem cei mai buni, folosim substante produse de cei mai buni – Bayer.
Deoarece in majoritatea cazurilor omizile se hranesc cu frunzele arborilor, pentru tratament folosim atomizoare de mare putere pentru imprastierea insecticidului.
In cazul in care omizile se gasesc pe arbusti sau copaci de dimensiuni reduse, pentru tratament folosim pompe de joasa presiune.

Cu ce facem dezinsectia importiva omizilor?
Pentru tratamentul impotriva omizilor folosim substante marca Bayer Enviromental Science care au concentratie ridicata de substanta activa Deltamethrin si care sunt recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. In cazul omizilor, insecticidele folosite actioneaza prin ingestie in momentul in care acestia se hranesc cu frunzele plantelor.
Trebuie mentionat faptul ca substantele folosite sunt biodegradabile, nu pateaza si nu afecteaza sanatatea dumneavoastra, a familiei dumneavoastra si a speciilor nonvizate.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale