Dezinsectie purici

Despre purici:

Odata cu venirea verii, puricii apar in subsolurile blocurilor. Aparitia lor depinde de cat de curat este locul respectiv, daca exista umezeala, resturi de animale moarte etc.

Puricii se inmultesc foarte repede; pe durata vietii unei femele (aproximativ 90 de zile), aceasta poate depune pana la 2160 de oua (unul pe ora). Ouale sunt depuse in cuiburi, pe pereti sau in crapaturi, acestea eclozand intr-o perioada de 7 si 14 zile. Dupa eclozare, puricii paraziteaza gazda, hranindu-se cu sangele acesteia. Puricii sunt capabili sa parcurga usor distante mari cu ajutorul celor 3 perechi de picioare, de care se ajuta sa execute salturi de pana la un metru lungime. Puricii devin adulti in aproximativ doua saptamani de la eclozare si incep sa caute hrana.

Cu ce facem dezinsectia impotriva puricilor?

La fel ca tantarii, puricii sunt sensibili la intrarea in contact cu insecticidele. Pentru dezinsectia impotriva puricilor folosim mai multe tipuri de insecticide, precum:

  • insecticide de tip emulsie concentrate care contin substanta activa Deltametrina, Permethrin, Cypermethrin, Alfacipermethrin.
  • insecticide de tip suspensie concentrata sau emulsie uleioasa in apa care contin substanta activa Cypermethrin, Deltamethrin, Cyfluthrin etc.

Cum facem dezinsectia impotriva puricilor?

In functie de suprafetele pe care le avem de tratat, folosim urmatoarele echipamente:

  • termonebulizatoare pentru suprafete mari si greu accesibile. Amestecul insecticidului se face cu glycol.
  • echipamente Ultra Low Volume (ceata rece) pentru aplicari rapide si uniforme.
  • rezidual cu o pompa de joasa presiune.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale