Gandacii de bucatarie: De unde apar si cum ii facem sa dispara?

Gandacii de bucatarie reprezinta o problema in aproape orice locuinta, indiferent cat de bine am ingriji-o sau cat de des am face curatenie. Principala problema cu gandacii este ca se ascund in locuri greu de vazut si cu atat mai greu de accesat sau curatat. Acestia pot avea cuiburile in mici crapaturi din pereti sau din mobila, in gaurile din perete, parchet sau isi pot crea mici ascunzisuri oriunde, fara ca noi macar sa bagam de seama. Odata aparuti in casa omului, cu greu se poate scapa de ei prin metode traditionale sau cumparand produse de dezinsectie de la magazin. In situatii de acest gen, cand aveti probleme cu gandacii de bucatarie, indiferent de dimensiunea acestora, este indicat sa apelati la experti in domeniu care presteaza servicii de calitate.

IMG_6814
Puteti folosi produsele si substantele ce se gasesc in magazine, dar nu puteti fi siguri ca veti gasi sursa problemei. Temporar va fi eliminat efectul, dar nu si cauza. Cand avem probleme cu masina, de cele mai multe ori ne vom duce la un mecanic, acelasi lucru este valabil si pentru exterminarea gandacilor. De cele mai multe ori problema este mai complexa decat realizam si experienta isi spune cuvantul.

Specialistii.ro ofera servicii de inlaturare a gandacilor de bucatarie in cel mai scurt timp, folosind numai substante omologate. Astfel, gandacii isi vor gasi nasul, iar toate acestea doar prin completarea formularului de contact. In orice situatie in care va confruntati cu o invazie de insecte, este indicat, pentru locuinta si sanatatea dumneavoastra, sa apelati la profesionisti experimentati in ceea ce fac, care folosesc substante, echipamente si tehnici de ultima ora, rezolvand problema gandacilor de bucatarie.

Cu cat amanati mai mult chemarea unor experti care sa va ajute, gandacii de bucatarie se vor inmulti intr-un ritm ametitor si cine vrea o colonie de gandaci in casa?! Nimeni nu isi doreste sa treaca prin astfel de momente, tocmai de aceea va recomandam serviciile Specialistii.ro, la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp posibil. Gandacii de bucatarie vor fi doar o amintire pentru familia dumneavoastra, avand certitudinea ca substantele folosite sunt sigure si acestea sunt aplicate de profesionisti cu multa experienta in domeniu.

Cand aveti probleme cu masina, apelati la mecanic. Cand aveti probleme de sanatate, va sunati medicul. Cand aveti probleme cu gandacii, solutia este Specialistii.ro.

Cum facem dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie?
Fie ca sunt mici si rosii sau mari si negri, fiecare din noi am avut parte de acesti “musafiri”. Se stie ca gandacii de bucatarie se inmultesc destul de repede si exista mituri conform carora ei ar avea capacitatea de a rezista unui atac cu bomba atomica. Noi suntem sceptici in ceea ce priveste aceasta, deoarece stim ca exista solutii sa va scapam de ei.
Deoarece gandacii de bucatarie mor numai in momentul in care intra in contact cu insecticidul, nu si prin ingestia acestuia, tratamentul impotriva lor il vom face rezidual, cu o pompa de joasa presiune. Am auzit de situatii in care tratamentele au fost efectuate cu termonebulizatoare si chiar au dat rezultate, insa cu efect de soc (au murit numai cei expusi in timpul tratamentului, insa nu si cei care au aparut ulterior). Prin tratamentele reziduale cu pompa de joasa presiune, substanta rezista o perioada mai lunga de timp, astfel incat gandacii care vor veni in continuare si vor intra in contact cu insecticidul, vor muri.
Pentru o mai mare eficienta a tratamentului aplicat rezidual, se foloseste la sfarsit si aparatul de tip Ultra Low Volume, pentru a ii scoate si pe cei la care substanta nu a ajuns.

Cu ce facem dezinsectia impotriva gandacilor?
Pentru tratamentul impotriva gandacilor folosim o gama larga de insecticide, care pot avea in componenta lor substante active ca si Deltamethrin, CifluThrin, Alfacipermetril, Permetrin etc.
Substantele pot avea sau nu miros. Nu este o regula ca substantele care au miros puternic sa fie si cele mai eficiente. Facand tratamente pentru Asociatiile de Proprietari, inainte de inceperea lucrarilor de dezinsectie ni s-a spus frecvent ca substantele folosite de noi fara miros nu sunt eficiente. Insa tot de atatea ori am reusit sa demonstram ca substantele folosite dau randamentul asteptat.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale