Cum scapam de mustele din casa?

Lucruri pe care nu le stiai despre muste:

1. Exista mai bine de 120.000 de specii de muste pe glob.
2. Mustele sunt mai mult atrase de miscare decat de culori.
3. O femela poate depune pana la 3000 de oua in timpul vietii, viata ce tine 21 de zile.
4. Mustele isi fac nevoile la fiecare 4-5 minute, imprastiind bacterii.
5. Mustele au tendinta sa ramana in cadrul unui perimetru de 3-4km de unde s-au nascut, dar este cunoscut ca pot parcurge pana si 25-35km in cautare de mancare.
6. O musca isi va depune ouale pe mancare, dar asta nu inainte sa vomite pe ea.
7. Un singur tomberon de gunoi(daca nu este curatat) poate da viata la 30,000 de muste.
8 O musca bate din aripi de 200 de ori pe secunda, de 3 ori mai repede decat o pasare colibri.
9. Culorile preferate de muste sunt(in aceasta ordine): rosu, portocaliu, negru, violet, verde, albastru, albs si galben.
10. Mustele au papilele gustative pe picioare, iar acestea sunt de 10 milioane de ori mai sensibile decat cele umane, cand vine vorba de gustul de zahar.

Mustele (ca si tantarii) sunt insectele ce ne viziteaza cel mai des, ne invadeaza mai mereu spatiul personal si de cele mai multe ori ne deranjeaza somnul. De lungul timpului cu totii am fost vizitati de acesti musafiri nepoftiti, musafiri ce par a fi experti in a intra in casa prin cele mai mici cotloane posibile, dar cand vine vorba de iesit, nu pot nimeri o usa larg deschisa. Cu totii am apelat la metode mai mult sau mai putin ortodoxe in incercarea noastra de a scapa de muste, fie ca vorbim de clasicul plici sau de “unsul cartilor cu magiun”, cum ne povestea Ion Creanga, care prindea mustele in cartile de la scoala, cert este ca singurele solutii si servicii viabile in timp, pentru a scapa de muste, sunt cele oferite de echipele care se ocupa cu dezinsectia, dezinfectia si deratizarea imobilelor.

Specialistii.ro este o echipa experimentata de profesionisti in exterminarea mustelor si a oricaror insecte din locuintele dumneavoastra, avand peste 2000 de interventii in situatii de acest gen. In momentul de fata exista multe gospodarii sau localuri in care inca se folosesc benzi adezive de care se lipesc mustele, tantarii si alte insecte zburatoare sau aparate cu neon care electrocuteaza mustele, tantarii si moliile, fapt ce nu este indicat si care nu reprezinta o solutie reala. Pe langa faptul ca aparatele care trebuie bagate in priza vor creste facturile la utilitati si vor deranja la randul lor prin sunetele si luminile create, ele trebuie curatate in mod regulat, pentru ca nici mustele moarte nu-s o placere de avut in casa, nu doar prin prisma faptului ca sunt inestetice, dar acestea pot fi o sursa de bacterii in locuinta sau local.

Aceeasi situatie se aplica si in cazul benzilor lipicioase, unde se aduna insectele zburatoare, pana la urma nimeni nu vrea o banda plina cu insecte atarnata undeva in casa sau local.

Pe orice termen analizati situatia insectelor de la dumneavoastra din casa, fie ca este scurt, mediu sau lung, apelarea la expertii in dezinsectie, dezinfectie si deratizare din echipa Specialistii.ro. Este cea mai eficienta si putin costisitoare solutie, fie ca vorbim de timpul pierdut sau de efortul financiar.

Cum facem dezinsectia impotriva mustelor?

Odata cu cresterea temperaturilor, mustele isi fac aparitia si ne dau mari batai de cap. Pentru ca se inmultesc foarte repede, sunt imprevizibile si a vitezei mari de zbor, mustele sunt greu de combatut fara ajutor specializat.

Tratamentele impotriva mustelor se fac cu mai multe tipuri de aparate aplicatoare de substante.

pentru un rezultat cat mai rapid folosim termonebulizatoarele si aparatele de tip Ultra Low Volume.
pentru rezultate de lunga durata si imediate folosim atomizorul pentru aplicarea insecticidului.
pentru tratament de lunga durata, dar nu neaparat vizibil imediat, folosim pompa de joasa presiune.

Cu ce facem dezinsectia impotriva mustelor?

Ca si in sectiunea “Cum facem dezinsectia importiva mustelor”, tratamentele sunt de mai multe tipuri:

Tratamente cu rezultate imediate, efectuate cu substante care contin Deltamethrin, Ciflutrin.
Pentru tratamente cu rezultate de lunga durata, care se vad imediat, folosim substante care au in componenta lor feromoni sexuali si atractanti. Substantele active ale acestora sunt Imidacloprid , Thiamethoxam.
Pentru tratamente de lunga durata cu rezultate vizibile in timp, folosim substante ce actioneaza asupra stadiilor larvale, blocand dezvoltarea acestora spre stadiul de adult.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale