Cum scap de plosnitele de pat?

Informatii despre plosnite:

1. Plosnitele pot supravietui oriunde. Cand se gandesc la plosnite, majoritatea oamenilor se gandesc la hoteluri si pensiuni, dar adevarul este ca ele pot fi gasite oriunde: garsoniere, apartamente, spitale, cladiri de birouri, cinematografe, trenuri, autocare, chiar si in magazine de imbracaminte. Un studiu facut recent spune ca majoritatea tratamentelor impotriva plosnitelor sunt facute in locuinte cu o singura familie. 89% din profesionistii DDD intervievati au avut interventii in locuinte cu o singura familie. 88% au spus ca au facut interventii in apartamente, iar 67% din respondenti au mentionat hotelurile si motelurile.

2. Se spune ca plosnitele musca doar noaptea. FALS, acestea musca oricand, dar sunt mult mai active noaptea, victima nu simte muscatura, iar procesul de hranire poate dura peste 10 minute.

Procesul de hranire la plosnite

3. Plosnitele apar doar in casele murdare! FALS, plosnitele pot aparea oriunde, curatirea spatiului infestat ajuta la un tratament mai bun (pentru ca acestea nu mai au unde sa se ascunda), dar nu cauzeaza infestarea propriu zisa.

4. Plosnitele nu pot fi vazute cu ochiul liber! FALS, plosnitele sunt foarte mici, dar pot fi vazute cu usurinta cu ochiul liber, plosnitele tinere sunt de dimensiunile unei seminte de mac, iar cele mature sunt cam cat o samanta de mar.

5. Daca am urme de muscaturi pe corp, cel mai probabil am plosnite! FALS, alte muscaturi de insecte pot semana cu cele de plosnite. Prezenta oualor sau plosnitelor in camera va confirma infestarea.

6. Daca ai plosnite trebuie sa arunci hainele infestate si mobila. FALS,hainele si mobila pot fi tratate, acestea nu raman infestate, daca tratamentul este facut de profesionisti.

7. Plosnitele nu raspandesc boli contagioase! ADEVARAT, plosnitele nu raspandesc si nu cauzeaza boli, dar unii oameni pot avea reactii alergice de la muscaturile acestora.

8. Plosnitele nu pot zbura sau sari.

9. Plosnitele pot fi gasite doar pe paturi, in saltele sau asternuturi. FALS, plosnitele sunt gasite in general in zona patului, insa pot fi gasite oriunde se odihnesc persoanele, acestea preferand un mediu umed si cald.

10. Plosnitele pot supravietui multe luni fara sa se hraneasca.

Plosnitele de pat iti dau batai de cap? Vrei sa scapi de ele si nu reusesti? Specialistii.ro iti sta acum la dispozitie cu o gama larga de servicii si solutii pentru eliminarea plosnitelor de pat. Plosnitele de pat sunt insecte-parazit din familia cimicidelor care se hranesc exclusiv cu sange, iar “prada” lor cel mai des intalnita suntem chiar noi, oamenii. Cimex lectularius, numele latinesc al plosnitelor de pat, este recunoscut pentru faptul ca prefera sangele de om, dar exista si specii care se hranesc cu sange de la animale.
Plosnitele prefera casele calduroase si se gasesc cu precadere in zonele din jurul patului, in pat, asternuturi si in saltele (dar nu numai, orice loc calduros si umed poate fi o casa ideala pentru plosnite), de unde deriva si denumirea lor de “plosnite de pat” (“Bed bugs”, in engleza). Aceste insecte sunt active mai ales noapte si se hranesc din sangele gazdelor umane fara ca acestia sa poata simti efectele imediat. Muscaturile plosnitelor sunt iritante si in cazuri severe pot crea alergii. Muscaturi de plosnita

Serviciile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, oferite de Specialistii.ro sunt la cele mai inalte standarde si va asigura gospodariei dumneavoastra un mediu sanatos. Avand in vedere riscurile majore la care va supuneti in cazul unei invazii de plosnite, nu ezitati sa apelati la compania noastra, care va interveni rapid, eficient si profesionist, asigurandu-va ca locuinta si familia dumneavoastra vor fi scapate de acest pericol in cel mai profesionist mod.

Cum facem dezinsectia impotriva plosnitelor de pat?
In ultimii ani primim tot mai multe apeluri telefonice de la oamenii care se confrunta cu aparitia plosnitelor de pat. Daca pana acum prestam servicii de dezinsectie pentru acest tip de insecta destul de rar, in
ultimul timp avem solicitari destul de dese.
Plosnitele de pat sunt cel mai dificil de tratat, deoarece se ascund in locuri greu accesibile, iar insecticidul ajunge destul de greu la ele. Noi am aflat totusi ca nu este imposibil de scapat de acesti mici “vampiri”.
Dezinsectia impotriva plosnitelor poate fi de lunga durata comparativ cu gandacii de bucatarie, furnici, paianjeni din urmatoarele motive:
putem observa si dupa denumire plosnita de pat (bed bugs), ca in principiu ele se ascund in zona patului si ies de acolo numai noaptea, cand se hranesc. Din experienta noastra, in cazul infestarilor masive cu plosnita de pat, acestea se pot migra si pe peretii din camera, scaune, sifonier, prize etc.
adultii de plosnita care nu intra in contact cu insecticidul, nu vor muri.
pot depune 1-2 oua pe zi (se inmultesc destul de repede).
ouale de plosnita nu sunt distruse de insecticide.
Dezinsectia impotriva plosnitelor o facem intotdeauna cu o pompa de joasa presiune, aplicand insecticidul rezidual, in toate zonele pe care le banuim a fi infestate.

Cu ce facem dezinsectia impotriva plosnitelor de pat?
Rezultatele cele mai bune pentru tratamentul impotriva plosnitelor le-am obtinut prin aplicarea de insecticide ce contin Deltametrin, Ciflutrin, Permethrin, Cypermethrin .
Deasemenea, substantele care au in compozitia lor acceleratorul piperonil butoxid ajuta la iritarea plosnitelor de pat si le scoate din ascunzisuri.
Recomandarile noastre.
Dupa cum spuneam si mai sus, nu putem stabili un numar de tratamente privind dezinsectia plosnitelor de pat, insa pentru ca lucrarile noastre sa aiba efectul scontat, am avea cateva recomandari:
trebuiesc aspirate in fiecare zi zonele infestate cu plosnite.
spalarea hainelor la o temperatura de 60 grade Celsius, temperatura la care plosnitele mor.
evitarea contaminarii altor spatii sau lucruri cu plosnita de pat.

Nu ezitati sa ne contactati la cel mai mic semn pe care il descoperiti in ceea ce priveste prezenta plosnitelor de pat la dumneavoastra in gospodarie. Cu cat apelati mai repede la serviciile oferite de Specialistii.ro pentru dezinsectie si exterminarea plosnitelor, cu atat mai repede puteti fi linistiti ca problema plosnitelor este rezolvata de profesionisti in domeniu.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale