Probleme cu tantarii? Cum scapam de aceste insecte?

tantariCu totii stim ca tantarii apar odata cu caldura, iar un anotimp cu o vreme frumoasa, care ar trebui sa fie placut pentru toata lumea, se transforma intr-un veritabil cosmar cand somnul ne este deranjat de intepaturile si bazaitul tantarilor, in fiecare noapte. In zonele calduroase si in preajma baltilor si a apelor statute, tantarii se imperecheaza intr-un ritm foarte alert, asta inseamna o polulatie mare de tantari. Iar pentru o populateie amenintatoare de tantari este nevoie de servicii profesionale, servicii pe care Specialistii.ro le ofera la cele mai inalte standarde, pentru ca dumneavoastra si familia dumneavoastra sa nu mai fiti deranjati de tantari.

Femelele tantar sunt cele care se hranesc din sangele uma , acestea fiind capabile sa depuna sute de oua in perioade foarte scurte de timp, oua ce ajung la maturitate intr-un timp foarte scurt (cateva zile).

Specialistii.ro vine in ajutor impotriva oricaror probleme cauzate de insecte sau in situatia in care va confurntati cu o invazie de tantari, eliminand in cel mai scurt timp posibil orice neplacere cauzata de aceste insecte, folosind numai substante care nu vor afecta sanatatea dumneavoastra. In situatia in care tantarii nu sunt eliminati la timp, cu ajutorul serviciilor specializate de dezinsectie pe care le pune la dispozitie echipa noastra, riscati sa va confruntati cu o adevarata invazie de tantari, plosnite de pat, gandaci de bucatarie, capuse si alte insecte si paraziti care atenteaza la linistea si sanatatea dumneavoastra si a familiei.

Cum facem dezinsectia impotriva tantarilor?
In perioadele calde si umede, tantarii sunt o adevarata pacoste pentru noi. Chiar daca par niste insecte inofensive si firave, unii sunt de parere ca sunt cele mai periculoase animale de pe planeta.
Tantarii pot transmite o multime de boli, precum : malaria, meningita, virusul West Nile etc.
Desi sunt foarte periculosi prin bolile pe care le transmit, ei sunt foarte sensibili la substantele insecticide.
In functie de locurile unde aplicam tratamentul, folosim urmatoarele echipamente:
echipamente Ultra Low Volume pentru o aplicare rapida si uniforma.
termonebulizatoare pentru care amestecul insecticidului se face cu glycol. Cu aceste echipamente putem trata suprafete destul de mari intr-un timp foarte scurt.

Cu ce facem dezinsectia impotriva tantarilor?
Deoarece tantarii sunt foarte sensibili la intrarea in contact cu insecticidele, folosim o gama larga de substante pentru combaterea lor, ele fiind folosite in functie de echipamentele pe care le utilizam, astfel:
substantele de tip emulsie concentrata, deoarece rezista foarte bine la temperaturi mari, sunt aplicate cu termonebulizatoare
substantele de tip suspensie concentrata, nu sunt rezistente la temperaturi foarte mari si sunt aplicate cu echipamente Ultra Low Volume (ceata rece) sau atomizoare.

Cand vine vorba de probleme ce necesita profesionisti, nu este loc de improvizatie si incercand sa rezolvati acest gen de situatii pe cont propriu riscati sa cauzati mai mult rau, atat gospodariei dumneavoastra, cat si familiei. Apelati la servicii profesioniste de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, oferite de echipa noastra de profesionisti cu experienta in domeniu, Specialistii.ro. Asiguram linistea, siguranta si confortul unei gospodarii fara insecte si paraziti, in cel mai scurt timp posibil!

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale