Viespile. Un pericol major pentru oameni!

Majoritatea oamenilor se tem sau chiar sunt ingroziti de viespi, iar acest lucru este perfect intemeiat, daca ne gandim si analizam pericolele la care ne expunem cand intram in contact cu aceste insecte zburatoare foarte agresive. Global, 1% din populatie este alergica la veninul secretat de viespi, nu-i nevoie de mai mult de o intepatura pentru o reactie alergica destul de urata. Iar aceste verisoare suparate ale albinelor omoara anual intre 100-150 de oameni. Pentru a pune in perspectiva aceste cifre, trebuie sa stiti ca anual 6 oameni sunt ucisi de atacurile de rechini, la nivel global cainii ucid in jur de 100 de oameni anual, iar lupii de 20 de ori mai putini. Viespile sunt mai periculoase decat credem, mai ales daca avem nefericitul ghinion de a fi atacati de un numar mare de viespi. Si nici macar nu vorbim aici de viespile ucigase (viespile gigant), ci de cele normale ce pot fi gasite aproape in orice gospodarie.

Specialistii.ro are solutiile necesare pentru a preveni si combate viespile, pentru ca acestea isi pot instala coloniile in casa, in curte, pe horn, guri de aerisire, in pivnita sau orice zona nesupravegheata din gospodarie ce poate oferi adapost.  Visepile pot reprezenta un real pericol pentru copii sau pentru persoanele cu alergii. Aceste pot deveni agresive chiar si fara a fi provocate, iar incercarile de a scapa de ele fara ajutor din partea profesionistilor pot avea rezultate dezastruase, mai ales daca colonia de viespi este mare.

In momentul in care contactati expertii nostri specializati in dezinsectie si in eliminarea definitiva a stupilor de viespe, veti avea certitudinea ca eliminarea viespilor se va face in conditii de maxima siguranta si cu substante avizate. Si sa nu uitam un detaliu foarte important, alcineva se va expune pericolului. Mai bine prevenim decat sa tratam, dar cand vine momentul sa tratam, de ce sa nu faca asta cineva care e si avizat pentru tratament?!? Noi va sfatuim sa alegeti alternativa mai putin dureroasa.

Specialistii.ro ofera un pachet complet de servicii, livrate si executate la cele mai inalte standarde, in mod profesionist, rapid si eficient, care vine cu garantia ca problema viespilor va fi rezolvata, iar vizitele viespilor vor fi doar o amintire neplacuta. Completarea formularului din dreapta paginii se va dovedi mai usoara si mai putin dureroasa decat incercarea de a scapa de viespi pe cont propriu.

Servicii oferite de specialiști

Servicii de deratizare

Servicii complete de deratizare pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinsectie

Servicii complete de dezinsectie pentru locuințe, birouri și hale

Servicii de dezinfectie

Servicii complete de dezinfectie pentru locuințe, birouri și hale