Landscape Expert Group S.R.L. logo

Landscape Expert Group S.R.L.

Sector 6, Bucuresti, Strada Iedului, nr. 3

Cum ajung

Despre specialist

O grădină ar trebui să fie planificată și să implice în mod conștient toate aspectele tehnologice și cele ale materialelor moderne, plantelor și mobilierului urban, bazinelor de înot sau iazurilor ornamentale. Pentru conceptele de plantare, design-ul este important pentru o grădină, cu locuri armonioase și energice pentru armonie cu natura, pentru relaxare și recreere.

Grădina este locul unde puteți reduce nu numai stresul, ci puteți și să vă încărcați cu energie pozitivă. Momentele de mediu și sociale sunt legate de fapt, în funcție de cum este realizat conceptul grădinii, care trebuie să combine în armonie, arhitectura înconjurătoare, mișcarea individuală și chiar aspectele utile.

Proiectele dumneavoastră vor fi create prin consultare, planificare și echilibru global de proiectare. Pentru fiecare proprietar de grădină, noi alegem atent combinația de plante potrivite, diverse materiale naturale, cum ar fi piatra sau lemnul și elementul apa care trezește spiritele și promovează o atmosferă plăcută.

Grădina va aduce echilibrul, puterea și va reprezenta conștiința ecologică. La noi, puteți alege dintr-o mare varietate de plante crescute. Creăm grădini pentru hoteluri, restaurante, companii, organizații și case particulare - desigur, ca pachet complet, cu conceptul de iluminat și de irigare asociate.

Noi vedem grădina ca și o pasiune, acordăm o atenție deosebită nevoilor personale și ne bazăm pe o cunoaștere profundă a corelațiilor naturale pentru proiectele dumneavoastră.

Vă stăm oricând, cu plăcere, la dispoziție pentru proiectele dumneavoastră, cu consultanță și sprijin și răspundem tuturor solicitărilor de proiect cu o ofertă corespunzătoare.

Citește tot

Imagini

Serviciile acestui specialist

Păreri despre serviciile specialistului


Fii primul care oferă o părere