Dezinsectie, Purici, Constanta

Filtre
2 filtre selectate
Ordonează
Nota serviciului

Ecoprest Akasa Services S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

EcoPrest Akasa este o societate, cu capital integral privat, care activeaza in domeniul curateniei in Bucuresti si Constanta. Organizatia si-a dezvoltat propria sa retea de prestari servicii (curatenie, deratizare si alpinisti ...vezi detalii

Adresă
Str. Mihail Jora, nr. 2
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Superia DDD Sistem S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Superia DDD Sistem S.R.L este o firmă autorizată ce oferă servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie şi deratizare, adaptate atat spaţiilor interioare cat şi exterioare. Prestam servicii pentru asociaţii de locatari, proprietari, agenţi ...vezi detalii

Adresă
Str. Aleea Nalbei nr. 2 bloc L107
Orarul de azi
09:00 - 18:00

D.D.D. Ecco Maxim 10 S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Ecco Maxim 10 este infiintata in anul 2015 si este specializata in prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie. Activitatea noastra se desfasoara in Judetul Constanta si zonele limitrofe.

Adresă
Str. Traian Vuia nr. 10
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Dezinsectia impotriva puricilor trebuie facuta dupa ce se curate zona - orice material textil, cadavru de animal, gunoi trebuie aruncat si eventual pulverizat cu insecticid. Eliminati astfel creearea de noi focare. Neefectuarea acestui tratament duce la obtinerea unor rezultate nefavorabile si infestarea din nou cu aceasta insecta. Puricii isi depun ouale si se ascund in aceste materiale.

Dezinsectia impotriva puricilor cu ajutorul insecticidelor concentrate este cel mai recomandat. Acestea ofera garantia ca orice insecta ce intra in contact cu suprafata tratata moare intr-un timp foarte scurt. Este necesara aplicarea lor pe toate zonele unde puricii ar putea sa fie prezenti sau se ascund. Dupa ce dizolvati insecticidul concentrat in apa conform instructiunilor faceti pulverizarea cu rabdare. Recomandam sa utilizati un pulverizator cu duza fina. In cazul infestarilor masive se recomanda dublarea dozei (concentratiei) de insecticid concentrat in solutiei de lucru.

Aplicarea grosiera trebuie urmata de dezinsectia cu generatoarele de ceata calda sau rece.