Dezinsectie, Plosnitele de pat, Visan

Filtre
3 filtre selectate
Ordonează
Nota serviciului

Dezinsectia impotriva plosnitelor de pat se face prin aplicarea insecticidelor concentrata cu pulverizatoarele de joasa presiune in fiecare coltisor, crapatura, margine de saltea, imbinare de material. Toate suprafele trebuie pulverizate.
Dupa aplicarea insecticidul prin pulverizare cu pompa de joasa presiune trebuie completat tratamentul cu dezinsectia prin pulverizare ULV (nebulizare) sau prin termonebulizare. Aceste aplicari se realizeaza cu ajutorul unor nebulizatoare sau termonebulizatoare. In cazul in care nu aveti la dispozitie, sau personalul contractat nu are la dispozitie aceste echipamente, va recomandam utilizarea dozelor aerosol. Insecticidul emis de aceste doze va ocupa tot volumul incaperii si va patrunde in ascunzisurile plosnitelor. Chiar daca particula pulverizata este foarte fina, daca plosnita este atinsa va fi iritata si se va misca. In momentul iesirii din ascunzis va intra in contact cu insecticidul pulverizat anterior cu pompa de joasa presiune. Rezultatele vor fi uimitoare.
Spray-ul aerosol denumit si bomba fumigena isi face degajarea in aproximativ 3 minute si trebuie lasat in incapere, fara aerisire, pana la 6 ore.