Alege serviciul de care ai nevoie Alege serviciul de care ai nevoie Serviciul de care ai nevoie

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Curatenie Deszapezire
Amenajari gradini Plantare si intretinere gazon Toaletare si defrisare Tratamente fitosanitare
Targu Mures, Judet Mures

Alege județul în care cauți specialiști

Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras Severin
Cluj
Constanta
Covasna
Dambovita
Dolj
Galati
Gorj
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mures
Neamt
Olt
Prahova
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Tulcea
Valcea
Vaslui
Vrancea

Dezinsectie, Plosnitele de pat, Targu Mures

Filtre
1 filtru selectat
Ordonează
Nota serviciului

Sunflower Prod Impex S.R.L.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Sunflower Prod Impex este infiintata in anul 1992 si este specializata in prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie. Activitatea noastra se desfasoara in Judetul Mures si zonele limitrofe.

Adresă
Targu Mures, Mures, Strada Trebely, nr. 57
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Exotic Plant Productions S.R.L.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Curatenie

Firma autorizata, prestatoare de servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, infiintata in anul 2015, cu sediul social in localitatea Targu Mures, din judetul Mures de la adresa Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171.

Adresă
Targu Mures, Mures, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171
Orarul de azi
00:00 - 23:59

Dezinsectia impotriva plosnitelor de pat se face prin aplicarea insecticidelor concentrata cu pulverizatoarele de joasa presiune in fiecare coltisor, crapatura, margine de saltea, imbinare de material. Toate suprafele trebuie pulverizate.
Dupa aplicarea insecticidul prin pulverizare cu pompa de joasa presiune trebuie completat tratamentul cu dezinsectia prin pulverizare ULV (nebulizare) sau prin termonebulizare. Aceste aplicari se realizeaza cu ajutorul unor nebulizatoare sau termonebulizatoare. In cazul in care nu aveti la dispozitie, sau personalul contractat nu are la dispozitie aceste echipamente, va recomandam utilizarea dozelor aerosol. Insecticidul emis de aceste doze va ocupa tot volumul incaperii si va patrunde in ascunzisurile plosnitelor. Chiar daca particula pulverizata este foarte fina, daca plosnita este atinsa va fi iritata si se va misca. In momentul iesirii din ascunzis va intra in contact cu insecticidul pulverizat anterior cu pompa de joasa presiune. Rezultatele vor fi uimitoare.
Spray-ul aerosol denumit si bomba fumigena isi face degajarea in aproximativ 3 minute si trebuie lasat in incapere, fara aerisire, pana la 6 ore.