Dezinsectie, Furnici, Tulcea

Filtre
2 filtre selectate
Ordonează
Nota serviciului

Aref Wash S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

 Firma noastra este specializata in prestari servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum si in vanzarea produselor din acest domeniu. Pe langa aceste servicii suntem specializati si in tratarea lemnului contra daunatorilor si ...vezi detalii

Adresă
Aleea merisor, nr. 1, bloc A4
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Dezinsectia impotriva furnicilor se poate face prin pulverizarea insecticidele concentrate pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, efectul insecticidului fiind de contact. Furnica trebuie sa treaca peste zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in crapaturile unde ar putea sa se ascunda furnicile. Aceasta dezinsectie trebuie realizata inaintea celei cu insecticide sub forma de gel, aerosol sau insecticide pulbere.

Iar tratamentul de dezinsectie impotriva furnicilor cu ajutorul insecticidelor gel se face sub forma de puncte de marimea unui bob de mazare. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru orice tip de furnici producand un efect in cascada, raspandindu-se la intreaga colonie.