Dezinsectie, Gandaci de bucatarie, Constanta

Filtre
2 filtre selectate
Ordonează
Nota serviciului

Nicsor Derating S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Nicsor Derating este infiintata in anul 2013 si este specializata in prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie. Activitatea noastra se desfasoara in Judetul Constanta si zonele limitrofe.

Adresă
Str. Ion Adam, Nr. 71
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Ecoprest Akasa Services S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

EcoPrest Akasa este o societate, cu capital integral privat, care activeaza in domeniul curateniei in Bucuresti si Constanta. Organizatia si-a dezvoltat propria sa retea de prestari servicii (curatenie, deratizare si alpinisti ...vezi detalii

Adresă
Str. Mihail Jora, nr. 2
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Superia DDD Sistem S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Superia DDD Sistem S.R.L este o firmă autorizată ce oferă servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie şi deratizare, adaptate atat spaţiilor interioare cat şi exterioare. Prestam servicii pentru asociaţii de locatari, proprietari, agenţi ...vezi detalii

Adresă
Str. Aleea Nalbei nr. 2 bloc L107
Orarul de azi
09:00 - 18:00

D.D.D. Ecco Maxim 10 S.R.L

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Ecco Maxim 10 este infiintata in anul 2015 si este specializata in prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie. Activitatea noastra se desfasoara in Judetul Constanta si zonele limitrofe.

Adresă
Str. Traian Vuia nr. 10
Orarul de azi
09:00 - 18:00

Dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie se face pe toata perioada anului, in locuinte, subsoluri sau in zone interioare. Se utilizeaza insecticide sub forma de gel sau lichide concentrate. Insecticidele concentrate se dizolva in apa si se folosesc la tratamentul prin pulverizare cu pulverizatoarele de joasa presiune specifice actiunilor de DDD. Tratamentele prin pulverizare se fac de obicei la spatiile cu un grad mare de infestare.

Dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie prin aplicarea de gel insecticide se poate face complementar celei prin pulverizare. Efectul acesteia este de durata, pana la 4 luni de zile dar cu un efect de soc mai redus.

Pentru monitorizare puteti utiliza capcane adezive cu atractanti alimentari sau feromoni.